F-16 Grey PNP VERSIE

Rc vliegtuigen PNP/KIT

<< Vorige - Volgende >>


F-16 Grey PNP VERSIE


Artikelcode: ST-D29A-PNPF-16 Grey PNP VERSIE


Dit modelvliegtuig is ook ongelooflijk stabiel en heeft genoeg kracht. Slechts enkele duwtjes van de knuppel zijn nodig om deze jet te taxien en klaar voor het opstarten. Dit vliegtuig versnelt als een raket en stijgt makkelijk op . Eenmaal in de lucht begint het plezier. Hij kan ook enorm veel aerobatische tricks voor de gevorderde vliegenier , maar is ook stabiel genoeg voor iemand die nieuw is met rc jets en zijn eerste ervaring wil opdoen. 

De F-16 heeft nog iets extras : het heeft vectored thrust ! 
Thrust vectoring is de mogelijkheid van een vliegtuig om zijn stuwkracht in een andere richting te veranderen. Deze techniek werd origineel gebruikt om opwaartse vertikale stuwkracht te geven zodat een vliegtuig vertikaal kan opstijgen ( VTOL ) . Heel snel werd opgemerkt dat men tijdens luchtgevechten met deze thrust vectoring manoeuvres kon uitvoeren die conventionele vliegtuigen niet konden. 
Wat betekend dit nu allemaal ? Wel , je hebt een 64mm ducted fan met een krachtige 14.8v batterij en 4 kanaals electronica. Dit gekoppeld met de vectored Thrust , geeft jou een van de snelste en meest wendbare modelvliegtuigen op de markt voor deze prijs Dit vliegtuig vliegt zelfs tot 100 mph. Je zal dus niet ontgoocheld zijn ! 

Meegeleverd zijn een electronische snelheidscontroler , ducted fan met electrische brushless motor en 7 electrische servors , allen voorgeinstalleerd. Je hebt nog wel een 4 kanaals zender nodig om het toestel te besturen. De Ducted fan en de brushless motor geven het vliegtuig enorme kracht zodat het tegen waanzinnige snelheid kan vliegen. Deze kracht laat toe om volledige aerobatische stunts uit te voeren ; inside loops, outside loops, axial rolls, inverted flight, knife edge, stall turns, hammerheads, en spins zijn allemaal mogelijk. 

Het vliegtuig is gemaakt van sterk foam , is stabiel en raakt niet snel beschadigd als hij neerstort. Het vliegtuig kan opstijgen van op de grond of uit de hand. 

Dit rc vliegtuig is verrassend manoeuvreerbaar is en in de juiste handen de meest aerobatische stunts kan uitvoeren zoals: inside loops, outside loops, axial rolls, inverted flight, knife edge, stall turns, hammerheads, en spins zijn allemaal mogelijk. Als je echt goed bent, zal je zelfs de bekende "Cobra Manoeuvre" 

Wat betekent PNP ? 
PNP staat voor plug and play en wil zeggen dat een model ergens tussen een Almost ready to Fly ( ARF )(bijna klaar om te vliegen) en een Ready to Fly ( RTF )(klaar om te vliegen) bevind. 
Een PNP model heeft de motor, ESC , servos en enige radio-apparatuur reeds geinstalleerd maar bevat geen ontvangen , zender , batterijen en lader ! 
Voordeel hiervan is dat als je meerdere vliegtuigen bezit of wil bezitten, dat je niet telkens het hele pakket hoeft aan te kopen, enkel het vliegtuig en je dus bespaart !!

Features: 

Pre-painted foam fuselage & wings 
Thrust vectoring 
90% assembled 
Some Pre-installed electrics 
CAD engineering quality 
Stunning paintwork 
64 mm electric ducted fan 
State of the art components 
Can perform amazing aerobatics 

Specifications: 

Wingspan: 800mm 
Length: 1020mm 
Wing Load: 35 g/dm² 
Fly Weight: 1100g 
7 pcs 9g servos 
Brushless motor 2632 out runner KV4100 
45A ESC 5A UBEC 

Nog nodig om te gebruiken ( wordt niet meegeleverd )
Zender , ontvanger , batterij en lader 
8 x AA batterijen 


€ 119.95
Voorraad: Niet voorradig.